Art on Wood

Antoinette schildert ook op houten blokken, deze gebruikt zij voor de categorie CATS & DOGS waar de kop van uw huisdier zeer indrukwekkend overkomt.
Zij vindt dat het karakter van uw kat of hond goed tot uitdrukking komt in de ogen, vandaar dat zij graag de koppen zo realistisch schildert.
De houten blokken worden door Antoinette ook voor kinderfoto’s gebruikt. Zij schildert deze ook in acryl en de zijkanten en de achterkant kan qua kleur aangepast worden aan uw kamer.
Het leuke van deze blokken is dat u ze zowel op kunt hangen als neer kunt zetten.

Afmeting

De houten blokken zijn van massief MDF en in de standaard afmeting van 22 cm X 22 cm te verkrijgen. Ze zijn uitermate geschikt om 1 item per blok in acryl op te schilderen en als het af is wordt het blok dan rondom afgelakt. Er is 1 formaat van het houten blok  22 cm X 22 cm X 6 cm €225,-

Een houten blok van uw huisdier of uw kind kost €225,-, een uitermate geschikt cadeau voor dierenliefhebbers en als origineel cadeau voor een babyshower.
Een niet onbelangrijk detail is dat de foto’s van goede kwaliteit zijn die Antoinette van u ontvangt van uw huisdier of kind, waar de ogen zeer duidelijk opstaan. Dat is zeer is bepalend voor het schilderij!!

6

Schilderijen

100

Click here to add your own text