Babiez & Kidz

BABIEZ & KIDZ is volgens Antoinette een nieuwe lijn die het mooiste uitkomt,wat betreft dit onderwerp, in potlood waarbij verschillende technieken en potloden gebruikt worden.
Daardoor leent het zich uitermate voor het gezicht van kinderen dit i.v.m. de softcolours en de aquarelcolours waar mee gewerkt wordt.
Een zelf ontwikkelde techniek en onderwerp waar Antoinette met heel veel plezier aan werkt.
Heel belangrijk is een aantal goede en zeer duidelijke foto’s van de geportretteerde (n). Antoinette kan dan op deze manier de details zo duidelijk mogelijk overbrengen.

Afmetingen

De tekening is 30 cm X 40 cm / 50 cm X 70 cm  /70 cm X 100 cm. en met de lijst eromheen wordt het 50 cm X 60 cm/ 80 cm X 100 cm/ 110 cm X 130 cm. Eventueel zijn er andere afmetingen en technieken mogelijk.
De tekeningen worden gemonteerd tussen 2 ontspiegelde glasplaten en dan wordt het geheel afgewerkt met een smalle lijst. Dit wekt de illusie dat het beeld aan de wand zweeft.
De tekening van 30 cm X 40 cm ingelijst dan wordt het de grootte van 50 cm X 60 cm komt op € 575,-. Vanaf 2 of meer ingelijste tekeningen komt het op € 350,- per stuk. Variaties, b.v. een familieportret, zijn hierop mogelijk, of iets extra’s op de tekening bv speelgoed of een dier erbij is allemaal mogelijk maar dan kunt u het beste met Antoinette hierover contact op nemen.

1

Schilderijen